понеділок, 14 лютого 2022 р.

5 клас. Додавання і віднімання мішаних чисел.

 Тема. Додавання і віднімання мішаних чисел.

Мета. Закріпити правила переведення мішаних чисел у неправильні дроби і правила переведення неправильних дробів у мішані числа. Навчитися застосовувати ці правила під час розв'язування вправ. Формувати логічне мислення; розвивати старанність. Виховувати бажання розв'язувати вправи.

-Доброго дня, шановні учні та учениці! Сьогодні ми розглянемо додавання і віднімання мішаних чисел. Матеріалу на цю тему дуже багато. Тому, ви можете користуватися, як підручником, так і Інтернетом. У підручнику потрібно прочитати параграф 33. Також можна знайти інформацію за даною темою у пошуковій системі Google та в YouTube. Достатньо набрати ключові слова, наприклад, "Додавання і віднімання мішаних чисел, 5 клас" та натиснути Enter і ви матимете багато матеріалу для опрацювання сьогоднішньої теми. 

Відкрийте, будь-ласка, свої робочі зошити, запишіть тему заняття. Перепишіть правила додавання і віднімання мішаних чисел та приклади до них у свої робочі зошити:

Виконаємо разом!
№1107.
Увага! Щоб вміти додавати і віднімати мішані числа, обов'язково потрібно користуватися правилами, які ви сьогодні записали у зошити!

Домашнє завдання!
Опрацювати параграф 33. 
Виконати №1108.

Дякую за увагу!








Немає коментарів:

Дописати коментар